Привітання з хрестинами не у віршах

Вибирайте з найбільш цікавих привітань з хрестинами

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення — хрестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від усіх бід і нещасть, щоб згущуються за життя хмаринки розганяв і завжди був поруч!

Ангел любові спустився на Землю, осяявши батьків світлою думкою про твоє Хрещення. І ось, коли священик виголосив слова, ти став християнином і членом церкви і людиною, у якого вже є не тільки християнське ім’я, але й нові небесні і земні покровителі. Небесними покровителями стали твій Ангел-хранитель і святий, ім’я якого ти отримав при Хрещенні, а земними покровителями для тебе стали хресні батько і мати, які хрестили тебе і священик. Тепер ти в будь-який момент можеш звернутися до них за порадою, підтримкою і добрими словами. Вони завжди відгукнуться і дадуть тобі підтримку в земному житті. Але, найголовніше, що в тебе тепер є небесні покровителі, які будуть зберігати тебе від зла і від усього найгіршого, що трапляється в житті.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитини. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку – нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому праздничке. Я знаю вас вже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиву весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте веселим, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, тому що це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтесь цими хвилинами щастя.

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, спить у колисці? Маля потребує захисту і допомоги кожну хвилинку свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і водночас зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли в церкву. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша дитина пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянуться вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і маляти, а в домі завжди буде мир, затишок та добробут. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше посмішок та сміху.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Я хочу привітати моїх дорогих і найбільш улюблених друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто чудово, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує того, щоб стати самим щасливим і здоровим. Нехай всі його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, батьки, допоможете йому добитися цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде завжди. Вдалого вам святкування!

Від щирого серця вітаю з хрещенням дитини. Бажаю, щоб ваша дитина слідував доброю дорогою життя, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейній гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров’я, посмішок від радості, сміху від щастя.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому яскравих посмішок, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай дитина долає будь-які труднощі на шляху, хай не турбують маленьке серце образи і печалі.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина був відторгнутий від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує все істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хрещених, на яких лежить велика відповідальність за духовний ріст їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаю дитину з хрестинами і від душі бажаю надійного захисту від Бога бід, щедрої любові батьків, щирої доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісною дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть всюди і завжди охороняють від горя і нещасть. Бажаємо того, щоб світ завжди був добрий до малюка і тим, хто його оточує.

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив всіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно всього такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що лише є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша родина була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося їм і бажаємо йому тільки лише всього найкращого.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Від душі вітаю з хрестинами крихти і бажаю всього самого доброго і світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел малюка завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесну захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або тоскно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Хай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і добро розташування, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.

Нехай хрестини подарують вашій дитині ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, родина, але і два чудових хрещених батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб у потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Сьогодні у тебе з’явилася друга мама, а у мене хрещена донька! Бажаю тобі моя дорога, нехай буде відкрито багато доріг на твоєму шляху і сонце лагідно світить, нехай життя добра тебе навчить, нехай тобі в житті трапляються хороші, добрі люди, нехай Ангел охороняє тебе від бід, хай життя твоє буде щасливою!

Батьки прекрасного синочка, я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте свого дитинчати, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка треба буде виховувати, але він обов’язково віддячить вас динамічним характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри у світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з хрестинами.

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли малюк з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб маля ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чути дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Я хочу привітати вас, мої улюблені друзі, з хрещенням вашого хлопчика. У цей радісний і світлий день мені хочеться привітати вас і побажати всього самого прекрасного і доброго, що тільки може бути в цьому світі. Ви – просто нереальні батьки, які роблять усе для свого хлопчика, тому мені хочеться побажати вам терпіння. Хлопчаки завжди ростуть пустотливими і активними, так що за ними потрібне око та око. Мені хочеться побажати вам у цей світлий і святковий день всього самого хорошого, що допоможе вам і надалі залишатися приблизною і зразковою родиною. Я бажаю вашому хлопчикові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Він сьогодні просто чудово вів себе, навіть не плакав, а це вже дорогого коштує. Нехай вся його життя буде наповнене приємними миттєвостями і радісними подіями. Щастя йому і удачі у всіх починання!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас та вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго та світлого, що лише є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної родини, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставала все міцніше і міцніше. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Вітаю з хрестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла та хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Вітаю з хрестинами. Нехай у цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай у серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, хай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

1 2 3 4 5