Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Вибирайте з найбільш цікавих привітань з хрестинами

Сьогодні сталося диво, адже в мирське життя завітав ангел-хранитель. Він повинен охороняти вашу прекрасну доньку, дарувати їй щастя. Сподіваємося, що ангел обов’язково успішно впоратися з поставленими перед ним завданнями, завдяки чому будь-які біди і навіть печаль, поганий настрій ніколи не зможуть наздогнати чарівну принцесу. Нехай Господь направляє вашу дочку по життєвому шляху, відкриваючи тільки потрібні двері. Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом!

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Нехай небеса в цей день тобі посміхнуться, а зірки в ночі подарують самі світлі і прекрасні сновидіння. З цього дня ти став християнином і в твоєму житті настав новий етап, світлий, красивий і чистий. Нехай шлях християнина не так легкий і світлий, як може здатися з першого разу, але він дасть тобі багато нагород і успіхів в житті, радості і перемог на шляху до вдосконалення християнина і християнського подвигу, першим кроком на шляху до якого для тебе стало Хрещення, звернення в християнство і набуття Ангела-хранителя, який буде берегти і охороняти тебе на цьому шляху, даруючи радість, спокій і мир, і направляючи твої думки в потрібне русло. Удосконалюйся, як християнин, і життя буде дарувати тобі багато радості і удачі на твоєму шляху. Удачі тобі у всіх твоїх починаннях!

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Моя дорога донечко, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, самої красивою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес, і там була поцілована Богом, а в нагороду отримала свого ангелика, який завжди зможе укрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Від усього серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цього дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні набув, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій дитині світ у всій його красі! Вітаємо!

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашому синові, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективну захист від мирських негараздів. Бажаю енергії і сили, віри у світле майбутнє і дивного везіння. Нехай ваш синочок росте в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і гарною особистістю, що заслуговує поваги. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого. Хай буде міцним здоров’я, а світлою — душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Від усієї душі вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хрещеного і хресну, які будуть з ним поруч у будь-яку хвилину, але й заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячою людиною!

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Я хочу привітати моїх дорогих і найбільш улюблених друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто чудово, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує того, щоб стати самим щасливим і здоровим. Нехай всі його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, батьки, допоможете йому добитися цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде завжди. Вдалого вам святкування!

Вітаю з хрестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла та хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас та вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго та світлого, що лише є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної родини, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставала все міцніше і міцніше. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Ангел любові спустився на Землю, осяявши батьків світлою думкою про твоє Хрещення. І ось, коли священик виголосив слова, ти став християнином і членом церкви і людиною, у якого вже є не тільки християнське ім’я, але й нові небесні і земні покровителі. Небесними покровителями стали твій Ангел-хранитель і святий, ім’я якого ти отримав при Хрещенні, а земними покровителями для тебе стали хресні батько і мати, які хрестили тебе і священик. Тепер ти в будь-який момент можеш звернутися до них за порадою, підтримкою і добрими словами. Вони завжди відгукнуться і дадуть тобі підтримку в земному житті. Але, найголовніше, що в тебе тепер є небесні покровителі, які будуть зберігати тебе від зла і від усього найгіршого, що трапляється в житті.

Вітаю з хрестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина був відторгнутий від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує все істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хрещених, на яких лежить велика відповідальність за духовний ріст їх хрещеника (або хрещениці)!

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Вітаю з хрестинами. Бажаю малюку щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яку біду, хай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Мої дорогі друзі, хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка, якого я просто обожнюю. Я знаю вас вже довгі роки, тому ви мені дуже дорогі. Я рада тому, що в такий знаменний день я можу бути поруч з вами, з вашим прекрасним хлопцем, який сьогодні просто підкорив всіх. Мої дорогі, мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому хлопчику удачі в житті і успіхів у всьому. Він у вас дуже здібний та кмітливий хлопець, тому я навіть не сумніваюся в тому, що він досягне великих успіхів. Нехай у вашій сім’ї завжди буде панувати взаєморозуміння. Нехай всі ваші мрії і бажання збуваються, а ідеї і плани реалізовуються. Ви просто чудові батьки, але тепер у вашого хлопчика є хресні батьки, які будуть так само трепетно ставитися до нього, як і ви. Зі святом вас, мої дорогі!

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаємо Вашу чудову сім’ю і, звичайно ж, малюка з такою важливою подією як хрестини. Нехай ангел-хранитель з Божою допомогою зробить життя дитини щасливою, наділить його всілякими талантами, вбереже від напастей і бід, дарує йому любов і щастя.

Мої вірні друзі, я вітаю вас з хрестинами сина, який обов’язково виросте гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати своєї дитини і вкласти в нього лише найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чого йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, набутті щастя та вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем хрестин сина, майбутнього богатиря!

Сьогодні для вас особливе свято – хрестини сина. Знаю, наскільки важливо триматися разом в настільки значимий день. Вірю в те, що ви обов’язково будете разом не тільки сьогодні, але і багато років вперед. Ви можете стати воістину міцною і щасливою родиною, тому, будь ласка, скористайтеся цим шансом. Хочу побажати істинного щастя і розуміння, наскільки важливо присутність поряд близьких людей, адже їх ніхто і ніколи не зможе замінити. Вітаю з хрестинами сина, адже в цей великий день він став трохи ближче до Господа, зумів знайти його захист і отримати для себе ангела-хранителя. Настільки велике таїнство обов’язково має провести особливе враження на вас порадувати появою внутрішньої гармонії. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться так, як потрібно і ваша сім’я відкриє разом багато позитивних, щасливих днів.

Від щирого серця вітаю з хрещенням дитини. Бажаю, щоб ваша дитина слідував доброю дорогою життя, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейній гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров’я, посмішок від радості, сміху від щастя.

Сьогодні ви зробили мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до диво-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми досягненнями та здобутками. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить у кожному дитину і допомогти їй розгорітися великим і благодатним полум’ям.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Сьогодні у нашої дівчинки один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Доню, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просіть або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, з святом.

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Чудова дитина, сьогодні ти знайшла свого ангелика, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливою. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хрещених батьків. Вітаю!

Від душі вітаю з хрестинами крихти і бажаю всього самого доброго і світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел малюка завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Нехай хрестини подарують вашій дитині ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, родина, але і два чудових хрещених батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб у потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Весна твоєму житті вже посміхається тобі в віконці, запрошуючи в чудовий і красивий сад дитинства, молодості і свободи. У ній буде багато не тільки для розваг, але і розвитку кольору твоїх майбутніх талантів, які поки що тільки цвітуть, обіцяючи гарні плоди у дорослому житті, які будуть радувати тебе і оточуючих, і так само, які можуть стати гордістю для твоїх батьків. Нехай небо подарує тобі багато нового і світлого, щоб добрі квіти твоїх чеснот і талантів не вигоріли під цинічними променями реальному житті і щоб їх не погубили холодні хвилі ліні і безвідповідальності, які розслаблюють, але не дають реального результату для успішності. І тепер у ньому зацвіло нове екзотичне дерево – дерево християнської чесноти, яке з’явилося у твоєму прекрасному саду під час хрещення. Бережи і взращивай його, щоб у майбутньому воно порадувало тебе солодкими і красивими плодами.

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви охрестили свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї і плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки своєї дитинки, тому що він вільний сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде знаходитися під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуйте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

1 2 3 4 5